Me


Kotisivu Uutisia Koiramme Pentueet Kuvia Me  

 Olen Anu Brunila-Kovanen. Perheeseemme kuuluu mieheni Kari, ajoittain kotona vierailevat aikuiset lapsemme ja kolme labradorinnoutajaa.

Asumme Pohjois-Espoossa, Kunnarlassa, Nuuksion metsän reunalla. Takapihalta aukeaa kilometrien mittaiset ulkoilumahdollisuudet ja jylhät erämaaylängöt.

 

Olen aloittanut labradorinnoutajaharrastuksen vuonna 2003, jolloin hankin perheemme ensimmäisen koiran FI JVA Loresho Real Romancen, Emman (12.4.2003-31.12.2016), Annaliisa Harjukarilta.

 Anskun kannustamana olen viime vuosina ajautunut hieman enemmän labbisharrastuksen pariin.

Hankin kasvattajanimen vuonna 2005, jolloin syntyi myös ensimmäinen pentueeni yhdistelmästä FIN MVA Loresho Liberty x FI JVA Loresho Real Romance. Jätin itselleni yhden ruskean nartun, C.I.B & FIN&EE MVA FI JVA Odorosas Amelien, Annelin, jonka kanssa olen kiertänyt näyttelyissä ja kokeissa.

 

Nyt meillä on kodissamme kolme narttua; Annelin lisäksi FI MVA FI JVA Odorosas Bon Arrivee, Irma, Annelin ensimmäisestä pentueesta, jossa isänä on SU(u) Follies Voyager sekä FI JVA Odorosas De La Rose, Aulikki yhdistelmästä multi CH Adventurer´s Taittinger & FI MVA O. Bella Rosa.

 

 

Koiramme ovat perheenjäseniämme, joiden kanssa vietämme paljon aikaa luonnossa liikkuen. Käymme myös näyttelyissä ja harjoittelemme jonkin verran NOME- ja MEJÄ-kokeita varten. Kesäisin asustelemme saaristossa, missä on erinomaiset mahdollisuudet kaikenlaisille noutajatouhuille.

Kasvatustyöni tavoitteena on monipuolinen labradori - terve, hyväluonteinen ja ulkomuodoltaan rodunomainen koira, joka soveltuu myös noutajilta edellytettäviin tehtäviinsä. Ominaisuudet, jotka tekevät labradorista hyvän metsästyskoiran, tekevät siitä myös hyvän harrastuskoiran ja perheenjäsenen.

Ota yhteyttä:

 

 

Anu Brunila-Kovanen

Pihapirtintie 18

02740 Espoo

anu.brunila-kovanen (at) kolumbus.fi

0400 488 688